Preguntes freqüents

Un Mundo de Ventajas és una promoció per als clients Pack Retail que hagin estat seleccionats per SegurCaixa Adeslas.

Aquests clients podran beneficiar-se, al llarg de 10 mesos, d’una sèrie d’avantatges relacionats amb les seves pòlisses de salut, llar, cotxe o negocis.

El regal va dirigit al titular de la pòlissa tot i que, en la majoria dels casos, es podrà gaudir per un altre beneficiari o per la persona que triï el titular, en funció de les condicions de cada premi.

L’únic que ha de fer és introduir el codi de la promoció a la pàgina www.unmundodeventajas.com i, posteriorment, podrà veure els seus regals.

Per gaudir del regal seleccionat, només ha de bescanviar el bo i seguir les instruccions.

Fins a la data de fi de la promoció: 31/12/2018.

Pot consultar les condicions de cada premi quan introdueixi el codi a la pàgina www.unmundodeventajas.com i, a posteriori, un cop hagi bescanviat el seu regal, obtindrà un bo amb les condicions.

Pot consultar els termes i condicions de la promoció  aquí.

Té fins al 31 de desembre de 2018 per poder veure el seu regal a www.unmundodeventajas.com i, des del moment en què s’introdueix el codi, cada regal disposa d’un termini de caducitat concret que es pot consultar als Termes i Condicions de cada premi.

Si té qualsevol dubte o consulta addicional, pot trucar al número de telèfon gratuït 900 535 927, escriure un correu electrònic a promo@unmundodeventajas.com o emplenar el formulari de contacte a www.unmundodeventajas.com/contacto.